ULTIEME ROXIO-KORTING
BESPAAR 25% MET WAARDEBONCODE EXTREMESALE2017
Ondersteuning > Easy VHS to DVD voor Mac > Software-updates

Easy VHS to DVD Capture bijwerken naar v1.0.5 (Mac)

Met deze update worden alle eerdere versies van Easy VHS to DVD Capture (Mac) bijgewerkt naar versie 1.0.5 en worden de problemen opgelost die sommige gebruikers ondervinden bij het vastleggen van video op 64-bitssystemen.

Installatie: Kopieer de toepassing Easy VHS to DVD Capture in het bijwerkprogramma op een bestaande versie.

Downloaden

Toast 9 Basic voor Easy VHS to DVD voor Mac bijwerken naar 9.0.7

Hiermee wordt elke versie van Toast 9 Basic die is meegeleverd met Easy VHS to DVD voor Mac bijgewerkt.

Installatie: Kopieer de toepassing Toast Basic in het bijwerkprogramma op een bestaande versie.

Downloaden